Digital Asset Summit 2019

Event passed

About event:

Digital Asset Summit (DAS) is a conference hosted by BlockWorks Group for institutional participants in the digital asset space.  During New York City's Blockchain Week, we invite you to join 500 of most influential family offices, CIOs, fund managers and regulators who will gather to discuss developments in market infrastructure and regulatory hurdles in the crypto ecosystem.  The event will focus on the topics that investors need to understand like crypto as an asset class, trends in fintech, regulation, and why we should care about crypto.  Mindfully crafted panels will spark debate, discussion and touch on key controversial topics of interest. Register today to connect with and learn from our highly curated network of partners, executives and innovators.

Event program:

07:30

Welcome Breakfast & Networking

Length: 60 minutes

08:30

BWG Greeting & Welcome

Length: 10 minutes

8:40

Keynote Presentation

Length: 30 minutes

9:10

Keynote Presentation: Digital Assets and the Internet of Value

Length: 30 minutes

9:40

Panel: Digital Securities As An Asset Class

Length: 40 minutes

10:20

Fireside Chat

Length: 30 minutes

10:50

Coffee Break & Networking

Sponsored by: DealBox & TokenIQ

11:10

Panel: Market Infrastructure For Digital Assets

Length: 40 minutes

11:50

Panel: Decentralized Finance - Evolution or Revolution?

Length: 40 minutes

12:30

Lunch & Networking

Length: 60 minutes

1:30

Keynote Presentation: Blockchain - Creating Trust in a Trustless Platform

Length: 30 minutes

2:00

Panel: Regulation Of Digital Assets

Length: 40 minutes

2:40

Coffee Break & Networking

Length: 20 minutes

3:00

Fireside Chat

Length: 30 minutes

3:30

Panel: Do Current Trends in Fintech Point to Digital Assets Adoption?

Length: 40 minutes

4:10

Fireside Chat with RRE Ventures

Length: 30 minutes

Jim Robinson

RRE Ventures

Michael Ippolito

BlockWorks Group

4:40

Panel: Why Should We Care About Digital Assets?

Length: 40 minutes

5:20

Closing Remarks

Length: 15 minutes

5:30

Networking Reception

Length: 90 minutes

Event sponsors:

ForICO